Asentaja tiimiin!

Saatiin tiimiin kokenut konkari-asentaja, jonka kanssa onkin jo työskennelty vuosia. Kaj asentaa ja toimii ohjelmointitiimin silminä ja käsinä kohteessa. Tervetuloa Kaj!

Kaj

Kuulto Sphere™

Uusi käyttöliittymä Kuulto Sphere™ julkaistaan maanantaina 31.3.2014
“Sfääri” sopii erityisesti opetus- ja kokoustilojen ohjaukseen, kun tarvitaan selkeä, yksinkertainen ja kutsuva peruskäyttöliittymä, mutta riittävillä lisätoiminnoilla päivittäiskäyttäjille. Se soveltuu erinomaisesti mobiililaitteille ja pienille koskeuspaneeleille. Edullisen hintansa ansiosta se sopii loistavasti kohteisiin, joissa on kymmeniä tai jopa satoja AV-tiloja.

Lumia on nyt Kuulto

Lumia on nyt Kuulto
Nimenmuutoksella selkeytettiin yhtiön identiteettiä. Huomioithan että sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet. Vanhat osoitteet eivät enää ole toiminnassa. Huomaa myös com-pääte.

Weytec-oppia

Weytec-oppia

Juho Ylönen kävi Sveitsissä Weytec-peruskoulutuksessa tutustumassa vaativissa kohteissa käytettäviin hallintajärjestelmiin ja paneeleihin.

Uusi ohjelmoija

Uusi ohjelmoija

Juho Ylönen muutti Tampereelta Espooseen ja liittyi osaksi Lumian tiimiä. Viimeisimmäksi hän on työskennellyt Tampereen Teknillisellä yliopistolla tutkimuksen ja opetuksen parissa. Juho hallitsee hurjan skaalan eri ohjelmointikieliä sekä ympäristöjä. Elektroniikka on lähellä Juhon sydäntä ja hän on jopa suunnitellut oman 65 nanometrin integroidun piiriin. Vapaa-aikakin kuluu elektroniikan rakennusprojektien ja syntetisaattorien parissa. Tervetuloa taloon!