Kuulto Koti

Helppoa kodinhallintaa

Lataa esite (pdf)
Lue artikkeli Kuulton toteuttamasta kodin automaatiosta

Kuulton kotikäyttöliittymä on suunniteltu vastaamaan kodin automatisoinnista syntyviin tarpeisiin. Kotikäyttöliittymällä voidaan ohjata keskitetysti kodin valaistusta, lämpötilaa, ilmastointia sekä äänentoistojärjestelmää ja muuta viihde-elektroniikkaa.

Käyttöliittymän toiminnallisuus räätälöidään yksilöllisesti kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Selkeys ja visuaalisuus tekevät kokonaisuuden hahmottamisen helpoksi. Koko talon valaistus on hallittavissa yhdestä näkymästä, ilmastointia voi hienosäätää lennossa ja perusasetuksia muokata.


Talotekniikasta saatavia mittaustietoja voidaan integroida osaksi järjestelmää, ja talotekniikkaa voidaan myös hallita suoraan käyttöliittymästä. Nopeasti silmäiltävää informaatiota voi sijoittaa kätevästi etusivulle.
Kuulto Koti soveltuu hyvin sekä suuriin ja monimutkaisiin kohteisiin että yksinkertaista hallintaa kaipaaviin asuntoihin. Ohjauslaitteina toimivat kiinteiden kosketusnäyttöpaneelien lisäksi esimerkiksi tabletit, tietokoneet ja kaukosäätimet.


Harmoniset väriteemat ja vaihdettavat taustakuvat mukauttavat käyttöliittymän moneen eri tilaan, ja tarvittaessa koko grafiikka kuvakkeiden tyyliä ja nappien muotoa myöten voidaan räätälöidä asiakkaan mieltymysten mukaiseksi. Voit valita käyttöliittymän taustakuvan useista tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Käyttöliittymien esimerkkikuvat suomenkielisestä versiosta. Kaikki muut kielet toteutettavissa.