Sfääri & Lite

On kohteita, joissa budjetti on tiukalla tai joiden ohjauskäyttöliittymiin tarvitaan vain välttämättömimmät perustoiminnot. Kuulto Sfääri ja Snowflake™ lite ovat edullisia ja varmatoimisia ratkaisuja laadusta tinkimättä.

Sfääri™ – yksinkertaisiin kokoushuoneisiin ja luokkiin

Uusi Kuulto Sfääri™ sopii erityisesti opetus- ja kokoustilojen ohjaukseen, kun tarvitaan selkeä, yksinkertainen ja kutsuva peruskäyttöliittymä, mutta riittävillä lisätoiminnoilla päivittäiskäyttäjille. Sfääri™ soveltuu erinomaisesti mobiililaitteille ja pienille kosketuspaneeleille. Edullisen hintansa ansiosta se sopii loistavasti kevyisiin asennuksiin.

Snowflake™ lite

Lataa esite (pdf)

Snowflake™ lite perustuu selkeään matriisikäyttöliittymään, josta valitaan lähde- ja kohdelaitteet. Lisäksi tilan äänenvoimakkuutta voidaan säätää. Lite on optimoitu tiloihin joissa on maksimissaan viisi lähdelaitetta ja kolme kohdelaitetta, mutta suuremmilla näytöillä laitemäärää voi kasvattaa. Lite sopii päivittäiskäyttöön valvomoihin ja kokoustiloihin.

Sfäärin ja Liten ulkoasut ovat yhtä visuaaliset kuin muidenkin Kuulton käyttöliittymien, ja voit myös valita niiden väriteemat eri vaihtoehdoista. Liten oletusharmaan lisäksi valittavina väriteemat Fir, Ice ja Rime.

Lite ja Sfääri ovat kotonaan yksinkertaisissa perustiloissa.. Mikäli kohteeseen halutaan esimerkiksi laajempi käyttöliittymä, personointia, kosketuspaneeliin mallinnetut kaukosäätimet tai enemmän automaatiota, on Kuulto Snowflake™ paras mahdollinen ratkaisu.

Käyttöliittymien esimerkkikuvat suomenkielisestä versiosta. Kaikki muut kielet toteutettavissa.