Snowflake™ 4.5

Käyttöliittymäpohja kaikkiin tiloihin

Lataa esite (pdf)

Visuaalinen ja moderni ohjauskäyttöliittymäpohja Kuulto Snowflake™ 4.5 on helppokäyttöinen ja skaalautuva ohjelma- ja käyttöliittymäpohja, jolla räätälöimme käyttöliittymät tehokkaasti mihin tahansa tarpeeseen.
Esitys alkaa yhdellä painalluksella. Oikean yläkulman esityspainike käynnistää projektorin, kytkee äänen ja säätää valaistuksen optimaaliseksi.

Snowflake-käyttöliittymä on helppo omaksua ja tehokas päivittäisessä käytössä. Se tekee myös laajoista ja monimutkaisista järjestelmistä selkeitä ja helppokäyttöisiä. Automatiikan ja laitteiden asetuksia voidaan muokata suoraan kosketuspaneelin alasivulta. Perusasetusten muuttaminen on nopeaa ja helppoa ilman ulkopuolista apua.

Snowflake toimii erinomaisesti monitoimitilojen käyttöliittymänä. Käyttäjälle näytetään tarvittavat laitteet, ja esiasetukset suoritetaan automaattisesti. Monimutkaisiin valvomotyyppisiin tiloihin teemme matriisikäyttöliittymän, jossa maksimimäärän laitteita ja valintoja voi silmäillä yhdeltä sivulta. Näyttölaitteet eivät rajoitu kiinteisiin kosketuspaneeleihin, vaan järjestelmiä voidaan ohjata esimerkiksi tableteilta tai tietokoneilta.


Käyttöliittymän grafiikka voidaan täysin räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kevyt kustomointi toteutuu yrityksen värien ja logon liittämisellä käyttöliittymään, mutta järjestelmä voidaan räätälöidä kuvakkeiden tyyliä, nappien muotoa ja taustakuvia myöten. Ilman kustomointiakin voit nyt valita Snowflake-käyttöliittymäsi väriteeman eri vaihtoehdoista.

Oletusharmaan lisäksi valittavina väriteemat Fir, Ice ja Rime.

Käyttöliittymien esimerkkikuvat suomenkielisestä versiosta. Kaikki muut kielet toteutettavissa.